mandag den 3. juli 2017

Boganmeldelse: "Yoga i skolen"!

Fagbog
Af: Hanne Mouritsen og Vivi Solveig Sørensen
Forlag: Yogaiskolen.dk
Kan købes: HER!

Har modtaget denne til anmeldelse via https://bogreolen.dk/. Det er ikke så tit jeg anmelder fagbøger, men denne kunne jeg godt forholde mig til da jeg selv har dyrket yoga samt andre gulvøvelser igennem tiden.

Bogen er skrevet til undervisere og henvender sig til dem der underviser børn i mindre klasser. Der er nogen rigtig finde forklaringer og instruktioner til hvordan man griber det hele an, samt hvordan man laver øvelserne rent praktisk. Man får forklaret lidt om hvad øvelserne gør godt for og hvordan de forskellige øvelser kan være med til enten at skabe mere ro i en klasse eller skabe mere energi og sammenhold. Så der er lidt af det hele.
Bogen er egnet både til børn og voksne og især hvis man ikke på forhånd har det store kendskab til yoga, for man bliver ledt igennem det hele på bedste vis så man ikke kan være i tvivl om hvad man skal og ikke skal!
Der er nogen fine og meget enkle illustrationer hele vejen igennem.
Vil helt klart mene bogen også egner sig til privat brug. Der er masser af øvelser man kan få stor glæde af selv eller lave sammen med sin familie. Du får med andre ord her en bog som henvender sig til et større publikum end den egentlig er beregnet, så det er helt klart positivt.

Helt klart en bog der kan anbefales herfra!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar