onsdag den 15. februar 2017

Filmanmeldelse: "Sugar Mountain"!

1 time og 46 minutter
 Drama/Thriller
 
Hovedroller spillet af: Jason Momoa, Cary Elwes ogAnna Hutchison
 Instruktør: Richard Gray
 
Kan streames på diverse digitale medier som fx: iTunes, SF AnyTime,
Blockbuster.dk/TDC, Altibox, Elisa, Plejmo, Viaplay og
googleplay
fra 20. feb. 2017 


Filmen handler om to brødre og den ældste brors kæreste. De mister deres båd fordi de ikke længere kan betale de afdrag der er på den. Det er med stor sorg, især for den yngste bror, da båden har været benyttet af deres mor som ikke længere er hos dem.
Den ældste bror planlægger noget forsikringssvindel og får de andre med på ideen om at han skal forsvinde i bjergene og efter længere tids søgning komme hjem og sælge sin historie.
Da de to brødre skilles og den yngste bror skal komme tilbage og melde den ældste bror savnet så kommer der hurtigt skub i tingene. Der sættes eftersøgning i gang, men der kan jo også ske noget positivt ved at de ikke længere er til stede begge to, for nu får den ældste brors kæreste øjnene op for de følelser den yngste bror har for hende.
Der er en betjent (der også er far til den ældste brors kæreste) som mistænker at der er noget galt med historien, han kan bare ikke helt finde ud af hvad...
Da den ældste bror kommer tilbage viser det sig faktisk at være lidt af et mirakel for den først udtænkte plan er ikke gået som beregnet og han har faktisk derfor været ved at omkomme i bjergene. Og nu nægter han pludselig at sælge sin historie...
Men hvad skal de så gøre? Og hvordan skal de komme udenom at der også er en anden som ved deres handlinger var planlagte?

Det er en spændende film som dog er længe om at komme i gang. Man opdager ret hurtigt at det ikke nødvendigvis er den ældste bror som er den mest udspekulerede og man håber sådan at det vil gå, om ikke andet så bare, den yngste bror godt.
Filmen henvender sig til folk der sætter pris på historier der foregår i små samfund. Som er naturinteresserede og som samtidig kan se bort fra de fejl der er undervejs. For eksempel at én de har slået ihjel (tror de) kan komme ud af en bil uden at bilen er blevet åbnet eller uden at kameraet har fokuseret bort fra bilen. Så det kan man more sig lidt over. Men det gør egentlig bare filmen en smule sjov ved siden af den lidt langtrukne historie.

Den er værd at se!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar